Le-am făcut statuie premianților Galei din 2021! – Gala Premiilor Participarii Publice
Site Index

Le-am făcut statuie premianților Galei din 2021!

ianuarie 12, 2022 / Acrobații civice extraordinare

 

Anul 2021 a venit cu o reinventare a formatului evenimentului , care ne-a adus mai aproape de oamenii Galei, poveștile și comunitățile lor. Dacă la edițiile precedente îi aplaudam pe toți premianții pe scena aceluiași eveniment, în 2021 Gala a devenit itinerantă și am organizat evenimentele de premiere în comunitățile în care câștigătorii au obținut schimbarea.

La cea de-a XI-a ediție le-am făcut statuie oamenilor civici care au convins autoritățile publice să rezolve diversele probleme cu care se confruntă comunitatea. De la mama care a convins primăria sectorului 2 din București să amenajeze în cartier un loc de joacă pentru copiii care, altfel, erau în pericol să fie accidentați de traficul auto intens din zonă, tinerii care au determinat autoritățile să garanteze un cuantum de minimum 100 de lei pentru bursele școlare, până la grupul civic dintr-o comună bucovineană care a stat pe capul primarului și consilierilor locali până ședințele de consiliu au fost transmise online, toate poveștile premiate la Gală vorbesc despre impactul pozitiv pe care intervențiile civice le aduc în comunități.

Vezi  toate poveștile înscrise la ediția 2021

 

Evenimentele de premiere locale ne-au oferit oportunitatea de a interacționa cu premianții, comunitățile lor și reprezentanți ai autorităților publice. Video-interviurile premianților , publicate aici și pe pagina de FB dedicată evenimentului ne-au ținut aproape de publicul Galei și au adus noi doze de inspirație civică pentru toți cei care doresc să se implice și sunt la început de drum.

Citiți Ziarul Galei și descoperiți, pe larg, poveștile de advocacy pe care le-am premiat în 2021.

Mulțumim partenerilor și sponsorilor care ne-au fost aproape și ne-au susținut!