Susține curajul civic – Gala Premiilor Participarii Publice
Site Index

Susține curajul civic

ianuarie 31, 2022 / Acrobații civice extraordinare

De 11 ani îi premiem la Gala Premiilor Participării Publice pe oamenii, grupurile și organizațiile care nu se mulțumesc cu clasicul răspuns “nu se poate” și, prin inițiativele lor civice și campaniile de advocacy fac tot posibilul pentru a convinge administrația publică să rezolve diversele probleme ale comunităților.

Gala este un reper pentru activism și participare publică, care demonstrează concret impactul pozitiv al inițiativelor civice la nivel local și național. Premianții Galei au nevoie de aprecierea și susținerea noastră pentru a-și continua demersurile și pentru a inspira și alți cetățeni să se implice.

Și la Gala din 2022 ne propunem să acordăm cât mai multe granturi în valoare de 1000 de euro premianților.

Pentru un grup de inițiativă locală sau pentru o asociație la început de drum contează enorm să primească resurse financiare din comunitate. În activitățile lor acești bani se traduc în acțiuni mai eficiente de mobilizare a aliaților în acțiuni civice, comunicare mai bună cu comunitatea sau eforturi de advocacy care necesită bugete pentru consultanță specifică din partea unor specialiști.

Donațiile voastre ne ajută să acordăm aceste granturi.

Donează și tu! [Moul disponibil in curând]
Îți mulțumim pentru sprijin!