Go Free – Asociația pentru Sprijinirea Societății Civile, împreună cu tinerii din Sânpaul (Cluj) și Slimnic (Sibiu) – Gala Premiilor Participarii Publice
Site Index

Go Free – Asociația pentru Sprijinirea Societății Civile, împreună cu tinerii din Sânpaul (Cluj) și Slimnic (Sibiu)

mai 5, 2022 / Acrobații civice extraordinare

Centrul #YesLove

Premiul Special pentru Tineret

 

 

Go Free – Asociația pentru Sprijinirea Societății Civile este o organizație din Cluj Napoca care lucrează mult cu tineri și pentru tineri. Multe dintre inițiativele lor se întâmplă în mediul rural, pentru că aici nevoia e încă și mai mare decât la oraș.

Centrul #YesLove* a fost gândit deopotrivă și pentru urban și pentru rural, adresându-se tinerilor din Cluj Napoca și din Sânpaul (Cluj). Ulterior, s-au alăturat activităților și tineri din satul Slimnic (Sibiu) – proaspăt devenit Sat European de Tineret. 

Tinerii implicați în proiectul Centrul #YesLove au devenit mentori pentru tinerii din satul Slimnic. Cu inspirație și ghidaj din partea Go Free și a voluntarilor, tinerii din Slimnic au reușit să convingă autoritățile județene și locale să sprijine reamenajarea unei clădiri abandonate și transformarea ei în centru de tineret în satul lor.