Asociația pentru Dezvoltare Activă – Satul Național de Tineret – Gala Premiilor Participarii Publice
Site Index

Asociația pentru Dezvoltare Activă – Satul Național de Tineret

aprilie 19, 2021 / Le facem statuie oamenilor civici

 

      Premiu în afara competiției- Premiul Special pentru Tineret, oferit de Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale

În România, viața tinerilor de la sate nu oferă prea multe oportunități pentru dezvoltare și educație. Acest segment de populație este adesea ignorat în planurile reprezentanților administrațiilor locale și nu există acțiuni sau strategii prin care să le fie stimulată dorința de a rămâne și a se dezvolta la sate. Asociația pentru Dezvoltare Activă a oferit un exemplu concret pentru o mai bună implicare a tinerilor din mediul rural. A dezvoltat proiectul pilot “Satul European de Tineret” si i-a adus împreună pe tinerii din 4 sate (Cleja, Slimnic, Grivița și Aroneanu) în activități educative și în acțiuni care le-au deschis o mai bună comunicare cu instituțiile publice locale.

 

 

 

  Ajută-ne să-i susținem pe cei care, în ciuda indiferenței autorităților, cred că merită să luptăm pentru orașele noastre. În următoarele luni, vom premia zece inițiative din țară, iar pentru asta avem nevoie de ajutorul tău, ca să le arătăm că nu sunt singuri și că suntem alături de ei. Donează 50 de lei pentru a-i ajuta să-și continue lupta.