Poveștile de advocacy care au intrat în jurizare sunt disponibile online – Gala Premiilor Participarii Publice
Site Index

Poveștile de advocacy care au intrat în jurizare sunt disponibile online

martie 29, 2022 / Acrobații civice extraordinare

 

La ediția de anul acesta a Galei Premiilor Participării Publice au intrat în etapa de jurizare 16 aplicații ale unor persoane, grupuri civice și organizații, care au desfășurat campanii de advocacy în 2021. În perioada 15 aprilie – 15 mai vom anunța public premianții Galei, iar începând cu cea de-a doua parte a lunii mai și în luna iunie vom organiza Gala itinerantă – evenimentele de premiere offline, în comunitatea fiecărui premiant.

 

Poveștile înscrise la Gala din acest an sunt disponibile pe www.galacere.ro , în secțiunea Campanii înscrise ediția 2022.

 

Mulțumim juriului Galei, ediția 2022:

 

Diana Berceanu (Romanian American Foundation)

Ioana Traistă (Cercul Donatorilor Bruxelles)

Diana Oncioiu (Dela0)

Gabriel Bădescu (Universitatea Babeș Bolyai)

Cristina Oprea (Asociația Carusel)

Tudor Chira

Irina Zamfirescu (ActiveWatch)

Andra – Maria Dobre (ANPCDEFP – Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale)

 

Mesajul actualei ediții a Galei “Premiem acrobații civice extraordinare” ilustrează curajul și perseverența acelor oameni, grupuri și organizații care nu se mulțumesc cu așteptarea ca altcineva să găsească soluții pentru problemele din comunitățile lor, ci fac demersuri pentru a convinge autoritățile publice să le rezolve.