Calendarul evenimentelor itinerante de premiere ale Galei Premiilor Participării Publice – Gala Premiilor Participarii Publice
Site Index

Calendarul evenimentelor itinerante de premiere ale Galei Premiilor Participării Publice

mai 18, 2021 / Le facem statuie oamenilor civici

CeRe: Centrul de Resurse pentru participare publică începe din această săptămână seria evenimentelor offline de premiere a câștigătorilor celei de-a XI-a ediții a Galei Premiilor Participării Publice. Evenimentul îi premiază pe oamenii și organizațiile care, prin demersuri civice și campanii de advocacy, au determinat autoritățile publice să rezolve diversele probleme cu care se confruntă comunitățile.

 

CeRe va organiza evenimente de premiere pentru fiecare  dintre cei 11 premianți, în locurile din care provin, în comunitățile în care au adus schimbarea.

 

Calendarul evenimentelor de premiere:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Subiectele inițiativelor civice premiate anul acesta la Gală sunt de larg interes pentru societate, dar și pentru comunități mai mici, precum demersurile care reflectă puterea cetățenilor în a aduce schimbări pozitive pe strada sau satul în care locuiesc. Premiile Galei ilustrează curajul și perseverența unor persoane și organizații de a aduce subiecte presante pentru cetățeni și comunități la masa la care se iau deciziile: probleme sistemice în educație sau care afectează grav natura și mediul înconjurător, conservarea clădirilor de patrimoniu și stoparea construcțiilor ilegale, responsabilizarea instituțiilor publice pentru transparență decizională, stimularea tinerilor de la sate pentru educație și dezvoltare, fenomenul violenței asupra femeilor, comunități mai sigure și prietenoase pentru cetățeni.

 

Fiți la curent cu eventualele modificări în calendarul evenimentelor Galei aici

Majoritatea evenimentelor vor avea loc în aer liber, cu respectarea tuturor normelor în vigoare de combatere și prevenție a virusului Sars-CoV-2 de către toți participanții.

 

 

Informații despre Gală găsiți pe:

FB:https://www.facebook.com/participare

și https://www.facebook.com/GalaPremiilorParticipariiPublice